Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

      Kommentarer er skrudd av for Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot
Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

En artikkel fra Pokerlistings - Norge

En artikkel fra Pokerlistings – Norge

En nordmann til er videre i Slaget om Norden

Men han bor i Sverige og har ei dansk frue.

Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

Like etter klokken16:00 i går ettermiddag kunne de to arrangørene av pokerturneringen i Grebbestad gå ut fra vareteken i Uddevalla. Dommeren gikk ikke med på at de skulle ha vareteksfengsling får å ha arrangert en pokerturnering.

Statsadvokat Linn Scholander er skuffet over avgjørelsen. Hun er redd at det kan bli vanskligere å drive den videre etterforskningen nå da de to hovedmennene er på fri fot.

Grandstandsportsnetwork.com var på plass i Grebbestad når razzian fant sted. Klokka 20:50 får spillerne beskjed om at alle skal ut og ta litt luft luft. 10 minutter senere ankommer politiet. Alt går stille og rolig for seg, og alle som jobbet med arrangementet blir avhørt på plass. Nesten 700 spillere deltok i turneringen og er Nordens største turnering.

Etter en times tid, stenger politiet lokalet og og tar med seg en av ansvarlige for Grebbestad turneringen til politistasjonen. Dagen etter klokken 11:00 blir det informasjonsmøte der den andre hovedtiltalte forteller at turneringen er avlyst og at hans kompanjon sitter i arresten. Han forteller også videre at det har vært husranskaking hjemme hos begge. Senere denne dag blir også han fengslet.

De er tiltalt for grovt dobbleri, (arrangør av lykkespill med fortjeneste, av det grov karakter) dette kan gi bøter eller fengsel opp til fire år i Sverige. Politiet ankom etter en anmeldelse fra det svenske lotteritilsynet.

Grandstandsportsnetwork.com pratet med Dan Glimne, en kjent pokerprofil i Sverige, og han fortalte at under de 17-18 årene han har spilt poker har han aldri vært med på noe lignende. Han var skuffet over at myndighetene legger tid på snt som dette.

Grandstandsportsnetwork.com fikk også en prat med noen politifolk, der den ene egentlig ikke visste hva som var ulovlig med dette, mens den andre forklarte problemet. De mistenkte at arrangørene hadde tjent penger på turneringen og det var ulovlig. Ellers virket de skamfulle og var ikke komfertable med at de måtte reise ut på en slik jobb en fredags kveld.

Politiet skal også ha all ros for sin innsats. De smilte og alt gikk stille og rolig for seg. Ingen av spillerne hisset seg opp av situsajonen heller. De fleste gikk ned til sjøhotellet og, noen tok en øl, noen danste og noen hadde med seg bærbare pc’er som de satt og spilte online med.

Spillerne som betalte via 24h poker har allerede fått innsatsen tilbake.