Men han bor i Sverige og har ei dansk frue.

      Kommentarer er skrudd av for Men han bor i Sverige og har ei dansk frue.
Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

En artikkel fra Pokerlistings - Norge

En artikkel fra Pokerlistings – Norge

En nordmann til er videre i Slaget om Norden

Men han bor i Sverige og har ei dansk frue.

En nordmann til er videre i Slaget om Norden

Norge vinner mark i pokerturneringen Slaget om Norden. På nyårsafton stod det klart att ytterliggare en norrman har tagit en plats i Paradise Pokers gratistävling, slaget om Norden. Tom Martinsen är den fjärde norrmannen som spelat till sig en av de åtråvärda platserna i finalspelet på Bahamas. Tillsammans med minst tre landsmän kommer Tom nu försöka försvara den norska äran och ta hem en miljon kronor i förstapris.

Svensk norrman med dansk fru
Det var inte helt självklart vilket land Tom Martinsen skulle representera då han sedan länge är bosatt i Sverige och är gift med en danska. Han har dock kvar sitt norska medborgarskap.

– Dessutom så betalas ju prissumman ut i vinnarens lands valuta och den norska kronan är med värd än den svenska, tillägger Tom med ett skratt.

Tom är numer bosatt i Veberöd, ett par mil utanför Lund. Han arbetar som brandman, han har tre barn och driver en egen firma. Fritiden ägnar han åt familjen och turnéringspel på Paradise Poker.

Växlande spelstil gav Bahamastripp
Även om Tom bara har spelat poker sedan 1,5 år tillbaka har han lyckats lära sig en del knep. På frågan om vad det var som avgjorde i delfinalen och gav honom en tripp till Bahamas svarar Tom att han har influerats och lärt sig mycket från pokershowerna på TV.

– Jag har en väldigt växlande spelstil vilket gör det svårt att läsa mig. Ena stunden spelar jag aggressivt och andra gånger håller jag en låg profil, säger Tom.

Kvaltävlingar två gånger varje dag

Kvaltävlingar hålls online på Paradise Poker varje veckodag klockan 20:00 och 23:00. De femtio bästa spelarna från varje SLAGET-heat går vidare till SLAGET FINAL på söndagar, 12:00. Vinaren av varje SLAGET FINAL vinner en plats till Slagets Main Event på Bahamas. Ladda hem programvaran från www.paradisepoker.com. Gratistävlingen Slaget om Norden finns under Tournaments/Events/SLAGET.