Bli en av spillerne i Team Norway.

      Kommentarer er skrudd av for Bli en av spillerne i Team Norway.
Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

En artikkel fra Pokerlistings - Norge

En artikkel fra Pokerlistings – Norge

En nordmann til er videre i Slaget om Norden

Men han bor i Sverige og har ei dansk frue.

Hvem er best i Norden?

Man finner ofte norske, svenske og danske spillere ved finalebord i turneringer som WSOP og EPT. Skandinaviske spillere er svært respekterte for deres pokerkunnskaper i online verden. Det har til og med blitt sagt at Skandinaviske spillere er de beste i verden. Men hvem er best? For å få svar på dette spørsmålet arrangerer Everest Poker turneringen Nordic Summit. Dette er en blanding av forkjellige konkurranser, det spilles både online og live, individuelle turneringer og lagkonkurranser.

Satellitter holdes online på Everest Poker. Gjennom fem direct entry satellitter som holdes i januar vil 30 spillere kvalifisere seg, 10 nordmenn, 10 dansker og 10 svensker. Disse spillerne vinner et sete til live finalen som holdes i Barcelona.

Ved Casino Gaming Club vil disse 30 spillerne danne tre nasjonale lag. En representant fra hvert lag vil delta i en av 10 turneringsbord. Dette betyr at det kun er tre spillere ved hvert bord, noe som vil gjøre denne turneringen spennende helt fra starten!

Hver spiller vil også få muligheten til å be om en timeout for å få råd fra laget. Under denne timouten kan spilleren konsultere med laget sitt. Resultatet fra disse 10 bordene vil avgjøre hvilket land som vinner lagkonkurransen.

I tillegg til lagkonkurransen vil vinnerne av hver av de ti bordene kvalifisere seg til den individuelle finalen. 10 Spillere vil da spille ved finalebordet om en del av den totale premiepotten!

I slutten av Nordic Summit vet vi hvilket land, og hvilken spiller som er best i Skandinavia. Og verden?

Det er to måter du kan kvalifisere deg på for å bli en av spillerne i team Norway:
1. Vinne en av de 5 $22+2 direct entry satellittene som går hver tirsdag i januar (2, 9, 16, 23, 30. januar) klokken 20:30 norsk tid. Det går også daglige $3+0,3 feedere klokken (17:15 og 21:15 norsk tid) og $5+0,5 feedere (klokken 18:45 og 22:30 norsk tid)
2. Bli en av de norske spillerne som har flest poeng i slutten av januar.