Få $100 ekstra i bonus fra oss på Grandstandsportsnetwork.com

      Kommentarer er skrudd av for Få $100 ekstra i bonus fra oss på Grandstandsportsnetwork.com
Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

En artikkel fra Pokerlistings - Norge

En artikkel fra Pokerlistings – Norge

En nordmann til er videre i Slaget om Norden

Men han bor i Sverige og har ei dansk frue.

Kvalifiser deg til Everest Poker European Cup

Everest lanserer sin andre Everest Poker European Cup! Sist år samlet denne turneringen 100 spillere for en €50,000 freeroll i Barcelona. I år har de gjort turneringen større og bedre ved å doble antall finalister og premiepotten til €100,000. Finalen vil holdes i Algarve, Portugal!

Som i fjor vil alle kvalifiserende turneringer være gratis. Dette gir alle pokerentusiaster muligheten til å vinne en del av den store premiepotten og spille poker gratis med andre Everest Poker spillere.

Hva er Everest Poker European Cup (EPEC)?

EPEC er en €100,000 freeroll som er åpen for alle Europeiske pokerspillere! Vi gir bort premiepotten på €100,000 ved vår 2 dagers live finale i flotte Algarve, Portugal.

200 spillere fra gyldige Europeiske land vinner et sete i finalen ved å kvalifisere seg gjennom våre gratis online og live satellitter. Disse turneringene går fra mai til august.

Hver kvalifiserte spiller mottar en premiepakke med en verdi på €1,100. Denne premiepakken inkluderer et sete i Everest Poker European Cup til en verdi på €500, tre netter på hotell til en verdi av €300 og €300 (US$390) kreditert til deres Everest Poker konto for å dekke reisekostnader.

Hver kvalifiserende online turnering tildeler minst en premiepakke til en verdi på €1,100. Premiepakken inkluderer en plass i Everest Poker European Cup finalen til en verdi av €500, tre netter på hotell til en verdi av €300 og €300 (US$390) kreditert til din Everest Poker konto for å dekke reisekostnader.

Last ned Everest Poker via linken nedenfor og motta $100 i bonus. Mail oss ditt nick etter du har lastet ned, så sender vi bonuskoden direkte.