Bare hos Full Tilt Poker

      Kommentarer er skrudd av for Bare hos Full Tilt Poker
Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

Arrangørene av Grebbestad satt på fri fot

En artikkel fra Pokerlistings - Norge

En artikkel fra Pokerlistings – Norge

En nordmann til er videre i Slaget om Norden

Men han bor i Sverige og har ei dansk frue.

Kvalifisér deg til showet Poker After Dark

Idag begynner satelitter til det nye tv-programmet Poker After Dark. Sit and Go turneringer vil gå døgnet rundt hos Full Tilt Poker. De to som plasserer seg først i SnG turneringen vil avanserere til runde 2.
Runde 2 vil gå på tirsdager og lørdager. (Det går også an å kjøpe seg direkte inn til runde to for 100 poker points.)

De ni første i hver runde nummer to går videre til Poker After Dark finale kvalifiseringen.

Har du 10.000 poker points hos Full Til Poker kan du kjøpe deg direkte inn til Poker After Dark finale kvalifiseringen, eller du kan vinne en 18 spillers SnG med innkjøp på 600 poker points. Dette er glimrende om du ikke orker å gå den lange veien og har nok med poker points.

Til slutt vil det stå igjen en spiller som får en pakke med en verdi på $25.000 der $20.000 er inngangsbilletten og $5.000 er «spending money».

I selve Programmet Poker After Dark vil du spille mot de absolutt største i verden, og ikke minst så får muligheten til å treffe programlederen Shana Hiatt. (hun som var vertinne for WPT programmene de tre første årene)

Ellers vil spillere som Gus Hansen, Phil Ivey, Johnny Chan, Doyle Brunson, Daniel Negrenanu, Jennifier Harman, Eric Lindgren og Howard Lederer m.fl være med i tv-programmet som kommer til å hele seks ganger i uken. Dette er årets satsning på pokern for NBC.

Her kan du laste ned programvaren til Full Tilt Poker.